Webmaster

Studioplaatsen winnen voor Miljoenenjacht van de Postcode Loterij

Studioplaatsen winnen voor Miljoenenjacht


Najaar 2018 start de populaire tv-spelshow Miljoenenjacht weer waarbij finalisten een gouden koffer hebben gekregen met daarin een bedrag tussen de € 0.01 en de € 5.000.000. In de finale doet de bank een bod op het gouden koffertje. Waarna de kandidaat mag beslissen deze te accepteren of door te spelen totdat hij of zij de gouden koffer mag openen. De finalist maak dan kans op een heel hoog geldbedrag.Meld je aan en doe mee met de Postcode Loterij Bingo


Bingo Miljoenenjacht

Geld Spelletjes Winnen Wie Wat Waar
Loterij winacties en nieuws Doe mee met Miljoenenjacht en Bingo op televisie

Bijzondere feiten over deze tv-spelshow


Wil jij ook een kans maken? Speel dan mee in de Postcodeloterij en maak kans op een gratis studioplaats of geldprijs. Deze spelshow van de Postcodeloterij wordt gepresenteerd door Linda de Mol die de kandidaten bijstaat in de zoektocht naar de gouden koffer. Dit seizoen is nog spannender en moeten kandidaten beschikken over parate kennis en snel kunnen reageren op spannende spelelementen. Deelnemers van de Postcode Loterij die hetzelfde gouden koffernummer hebben als de finalist. Winnen hetzelfde bedrag als in de gouden koffer zit of het bedrag dat de bank heeft geboden. Winston Gerstanowitz gaat deze geldprijzen uitreiken aan mensen door het hele land.

- In Miljoenenjacht maken 500 kandidaten kans om geld te winnen.
- Programma is begonnen bij de Tros op Nederland 2.
- Hoogste bedrag dat ooit gewonnen is de hoofdprijs 10 miljoen gulden (€ 4.537.802).
- Het laagste bedrag wat ooit is gewonnen was € 10,- door een man uit Venlo.Speel mee met Miljoenenjacht


Ja, ik wil graag kans maken om naast Linda de Mol in de studio te staan. Ik kan bij de opnames van de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht zijn.Links over Linda de Mol, Miljoenenjacht en winnen


Linda de Mol
Alles wat je wil weten over de presentatrice Linda de Mol, haar magazine Linda en haar acteer prestaties. .
Postcode Loterij op TV
Overzicht van de tv-programma's die gekoppeld zitten aan de Postcode Loterij. Zoals Een tegen 100, Koffietijd, Bestemming en 5 uur Live.
BankGiro Loterij op TV
Overzicht van de tv-programma's die gekoppeld zitten aan de BankGiro Loterij zoals de The Wall bij SBS6, 5 Golden Rings, Maestro, Kunstraadsels en Verzamelkoorts!